o3art - agencija za grafičke usluge i web dizajn

Grafički dizajn

NaslovGrafički dizajn je disciplina dizajna koja se bavi izradom štampanih rešenja što podrazumeva praksu kombinovanja teksta i slike. U novijem značenju grafički dizajn uključuje grafičke produkcije prilagođene elektronskim medijima tj. Internetu, televiziji i drugo.

o3art za Vas može kreirati kompletan vizuelni identitet Vaše firme. Nudimo Vam kreiranje grafičkih rešenja za logotip, kao zaštitni znak Vaše firme kao i izradu dizajna za osnovne poslovne obrasce kao što su vizit karte, memorandumi, prospekti, flajeri i drugo. Takođe Vam možemo ponuditi i grafička rešenja za reklame u časopisima i na bilbordima, kao i grafička rešenja za brendiranje lokala i vozila.

o3art tim može da prilagodi Vaš zaštitni znak i boje različitim elektronskim medijima. Praktično od svakog grafičkog rešenja možemo izraditi animiranu reklamu za internet. Nudimo Vam i izradu multimedijalnih publikacija i prezentacija koje možete iskoristiti za poslovne sastanke, predavanja ili za lične potrebe (rođendani, venčanja i drugo).